top of page

Het verhaal en de producten van Elemental Herbology zijn gebaseerd op de vijf-elemententheorie uit de Chinese filosofie.

Een overtuiging dat alle zaken in het leven, of het nu je lichaam, je huid of zelfs de seizoenen zijn, worden beïnvloed door vijf verschillende elementen, namelijk hout, vuur, aarde, metaal en water.

De unieke formule gaat de huidschadelijke effecten tegen van veroudering, ongezonde levensstijl en het milieu en geeft u een onmiddellijk langdurige resultaten. Het biedt ook een hydraterende oplossing voor pigmentatie en gevoelige huid.

 

We geloven in ethische en duurzame huidverzorging en we zijn toegewijd aan het verminderen van afval, verantwoord inkopen en het respecteren van de wereld waarin we leven.

De vijf elementen

Hout, vuur, aarde, metaal, water. De oude Chinese filosofie vertelt ons dat alles in het leven is samengesteld en wordt beïnvloed door deze vijf verschillende elementen.

Ze beïnvloeden wie we zijn, wat we voelen en ze kunnen worden beïnvloed door veel verschillende factoren, zoals onze levensstijl, voeding, stressniveaus, routine en de seizoenen.

elemental.png
bottom of page